ELLIE JENNA – LAATSTE TREIN

 

KORTE BIO:

De 22 jarige Ellie Jenna is een singer/songwriter geboren in Engeland en heeft zowel Nederlandse als Engelse roots. 

Haar muzikale reis begon op jonge leeftijd in het schilderachtige stadje Borculo in Nederland. Waar ze al gauw ontdekte dat ze een passie had voor zingen en songwriting. Met haar unieke stemgeluid en hartverwarmende akoestische nummers weet ze de harten van haar luisteraars te raken.

Met haar debuutsingle “Laatste Trein” heeft Ellie Jenna een nummer gecreëerd dat een gevoel van weemoed en melancholie oproept, maar ook hoop en verlangen uitstraalt. Het nummer gaat over afscheid nemen van een geliefde en het achterlaten van een vertrouwde plek, maar ook over de hoop op een nieuw begin en een nieuwe toekomst.

SPOTIFY:

VIDEOCLIP:

PERSBERICHT:

Nieuwe single “Laatste Trein” van opkomend artiest Ellie Jenna is een absolute must-listen.

De opkomende artiest Ellie Jenna heeft zojuist haar debuutsingle “Laatste Trein” uitgebracht. Het nummer is een prachtige ballad met betoverende teksten en meeslepende melodieën die elke muziekliefhebber zal raken.

Met “Laatste Trein” heeft Ellie een nummer gecreëerd dat een gevoel van weemoed en melancholie oproept, maar ook hoop en verlangen uitstraalt. Het nummer gaat over afscheid nemen van een geliefde en het achterlaten van een vertrouwde plek, maar ook over de hoop op een nieuw begin en een nieuwe toekomst.

Ellie Jenna is een getalenteerde artiest met een stem die je meeneemt op een emotionele reis. Haar muzikale begeleiding is subtiel maar doeltreffend, en het resultaat is een nummer dat niet alleen mooi is om naar te luisteren, maar ook emoties oproept en je raakt tot in het diepst van je ziel. Met dit nieuwe nummer bewijst Ellie Jenna dat ze een artiest is om in de gaten te houden en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor haar in petto heeft.

De single “Laatste Trein” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Luc Weegels van Music Mates. 

Voor meer informatie over Ellie Jenna en haar muziek, volg haar op Instagram: _elliejenna 

Voor interviews of verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Luc Weegels 

Music Mates

Email: Luc@musicmates.nl 

Tel: 06-21868412

PRESSKIT "ELLIE JENNA - LAATSTE TREIN"

LINK NAAR WAV BESTANDEN

/