IK BEN RUUD – WIL DAT JE LACHT

 

KORTE BIO:

‘Ik Ben Ruud’, geboren en getogen in het bruisende Schiedam, is een veelbelovende Nederlandstalige Hiphop- en R&B-artiest die met zijn diepgaande teksten en meeslepende melodieën de harten van zijn luisteraars weet te raken. Zijn debuutsingle; “Wil Dat Je Lacht” vormt een indrukwekkende introductie tot zijn muzikale talent en zijn vermogen om emoties tot leven te brengen.

“Wil Dat Je Lacht” belicht de pijnlijke ervaring van een man die worstelt met de gevolgen van de obstakels in de liefde. Ruud’s poëtische flair en eerlijke reflecties nemen luisteraars mee op een emotionele reis, waarbij hij de complexiteit van menselijke relaties verkent en het verlangen naar verandering en vergeving benadrukt.

Met zijn kenmerkende stijl en diepgaande teksten laat ‘Ik Ben Ruud’ een blijvende indruk achter, waardoor hij zich snel positioneert als een opkomende ster in de Nederlandse muziekscene.

SOUNDCLOUD LINK:

ARTWORK:

De single “Wil Dat Je Lacht” is vanaf 31 mei beschikbaar op alle streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Het nummer is geproduceerd door Luc Weegels van Music Mates. 

Voor interviews of verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Luc Weegels 

Music Mates

Email: Luc@musicmates.nl 

Tel: 06-21868412

LINK NAAR WAV BESTANDEN

/