OPKOMEND ARTIEST FLEUR ZINGT TITELSONG ‘ZWAAR VERLIEFD!2’

Fleur zwaar verliefd

Opkomend artiest FLEUR is verantwoordelijk voor de titelsong Alleen Zonder Jou van de nieuwe bioscoopfilm ZWAAR VERLIEFD!2, dat werd gisteravond bekendgemaakt in de uitzending van Shownieuws. Het nummer is geschreven tijdens de opnames van de film. FLEUR en haar producers waren aan het werk in de studio tegenover de set van ZWAAR VERLIEFD!2. Ze raakten in gesprek met de crew en schreven die middag nog Alleen Zonder Jou. Het nummer komt 4 december officieel uit. ZWAAR VERLIEFD!2 draait vanaf 17 december in de bioscoop.

Het nummer is geproduceerd door Music Mates, die eerder samenwerkten met Maan, Jeroen van der Boom en Kenny B. In november 2019 zagen ruim anderhalf miljoen mensen vier stoelen draaien voor FLEUR in The Voice of Holland. Coach Anouk vond haar “te gek” en onder haar begeleiding schopte ze het bijna tot de liveshows.

Over FLEUR

Fleur Raateland (2000) is een Nederlandse zangeres die momenteel aan het Conservatorium in Haarlem studeert. Naast haar vaste optredens bij Crazy Pianos heeft FLEUR als soloartiest en met haar band, ook op andere podia ervaring opgedaan. Ze trad op in een uitverkocht Ziggo Dome en speelde op grote podia als Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen en Popweekend Schagen. Deze maand tekent FLEUR bij platenlabel en muziekuitgeverij Cloud 9 Music, waar ook artiesten zoals Snelle, Davina Michelle, Nielson en Armin van Buuren aan verbonden zijn. Een nieuwe stap in haar carrière, waar FLEUR verder aan haar Nederlandstalige repertoire zal werken en ‘Alleen Zonder Jou’ het begin van is.

Over de film

In de luchtige feelgoodfilm ZWAAR VERLIEFD!2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor liefde en intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Cast: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Liza Sips, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Soy Kroon, Rienus Krul en Pim Wessels.

Het scenario van ZWAAR VERLIEFD!2 is geschreven door Anna Pauwels (SOOF: EEN NIEUW BEGIN) en de regie is in handen van Marc Willard (SMERIS, DOKTER TINUS). De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures). De verfilming van ZWAAR VERLIEFD! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop.